5 jaar garantie (2 jaar op verlichting)
Brandwerend
Makkelijk in elkaar te zetten
Hoge kwaliteit

Ons aanbod

Aanbod

Luxe familie kunstbomen

Een uitgebreide selectie van unieke ‘net echt’ kunstkerstbomen, geïnspireerd op de natuurlijke schoonheid van dennen en sparren uit de bossen van het Hoge Noorden.  De naalden gemaakt van PE zijn nauwelijks van echte naalden te onderscheiden qua kleur en vorm. Afhankelijk van het model dat je kiest, zijn deze aangevuld met klassieke PVC naalden voor meer volheid. De montage is eenvoudig en snel. Voor nog meer sfeer en gemak, kan je kiezen voor een boom met prachtige warme LED verlichting. Onze bomen voldoen aan de meest strenge Europese regelgeving. Zo zijn ze vlamvertragend, brandveilig en EN71-2 gecertificeerd.

Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod. Deze bomen bestaan uit 3 secties, voorzien van een ‘hinged’ systeem en een stevige luxueuze opvouwbare natuurlijke houten voet in licht of donkerbruin, voor een gemakkelijke montage en demontage. Bij het hinged systeem, ook wel paraplu systeem genoemd, zitten de takken met een stevig scharnier vast aan de stam, zodat ze vanzelf openvallen bij het opzetten van de kerstboom. Handig toch!

Garantie

Wij staan garant voor kwaliteit

Je krijgt 5 jaar garantie en 2 jaar garantie op de verlichting van de kunstkerstbomen van Our Nordic Christmas. Indien er gebreken zijn aan de kunstkerstboom of verlichting kun je met je kassaticket contact opnemen met de winkel waar je je Our Nordic Christmas kunstkerstboom heeft gekocht.