5 jaar garantie (2 jaar op verlichting)
Brandwerend
Makkelijk in elkaar te zetten
Hoge kwaliteit

Ons aanbod

Toont alle 6 resultaten

Aanbod

Luxe familie kunstbomen

Een uitgebreide selectie van unieke ‘net echt’ kunstkerstbomen, geïnspireerd op de natuurlijke schoonheid van dennen en sparren uit de bossen van het Hoge Noorden.  De naalden gemaakt van PE zijn nauwelijks van echte naalden te onderscheiden qua kleur en vorm. Afhankelijk van het model dat je kiest, zijn deze aangevuld met klassieke PVC naalden voor meer volheid. De montage is eenvoudig en snel. Voor nog meer sfeer en gemak, kan je kiezen voor een boom met prachtige warme LED verlichting. Onze bomen voldoen aan de meest strenge Europese regelgeving. Zo zijn ze vlamvertragend, brandveilig en EN71-2 gecertificeerd.

Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod. Deze bomen bestaan uit 3 secties, voorzien van een ‘hinged’ systeem en een stevige luxueuze opvouwbare natuurlijke houten voet in licht of donkerbruin, voor een gemakkelijke montage en demontage. Bij het hinged systeem, ook wel paraplu systeem genoemd, zitten de takken met een stevig scharnier vast aan de stam, zodat ze vanzelf openvallen bij het opzetten van de kerstboom. Handig toch!

 • Breng de sfeer van het Hoge Noorden in huis met de Arkansas kunstkerstboom. Een bijzonder design met een mix van groene PE en PVC naalden voor een prachtig natuurlijk en realistisch resultaat. Dit is een unieke upswept boom die heel eenvoudig te monteren is door het scharniersysteem waarmee de takken aan de stam zitten. Deze wordt geleverd met een luxueuze lichtbruine houten voet.
  Hoogte: 183 cm tot 228 cm
  Diameter: 122 cm tot 150 cm
  Takken: PE/PVC naalden
  Meer informatie

  Arkansas

 • De Kentucky Deluxe kunstkerstboom is een mooie volle luxe boom met rondere tips en een gedetailleerde afwerking, geïnspireerd op de bomen van het Hoge Noorden. Deze heeft een mix van groene PE en PVC naalden voor een prachtig natuurlijk en realistisch resultaat. Gemakkelijke montage door het scharniersysteem. Wordt geleverd met een luxueuze donkerbruine houten voet. High-end gamma.
  Hoogte: 167 cm tot 243 cm
  Diameter: 104 cm tot 163 cm
  Takken: PE/PVC naalden
  Meer informatie

  Kentucky Deluxe

 • De Vermont kunstkerstboom lijkt zo uit de bossen van het Hoge Noorden geplukt. Zijn takken zijn opgebouwd uit een mix van donkergroene PE en PVC naalden voor een prachtig natuurlijk en realistisch resultaat. Klassieker met een moderne twist. Gemakkelijke montage door het scharniersysteem. Wordt geleverd met een luxueuze donkerbruine houten voet.
  Hoogte: 183 cm tot 243 cm
  Diameter: 124 cm tot 152 cm
  Takken: PE/PVC naalden
  Meer informatie

  Vermont

 • De Arkansas Frosted Blue kunstkerstboom vond zijn inspiratie in het hoge Noorden en heeft een mix van PE en PVC naalden in bevroren blauw voor een feeëriek natuurlijk en realistisch resultaat. Unieke upswept boom. Gemakkelijke montage door het scharniersysteem. Wordt geleverd met een luxueuze bruine houten voet.
  Hoogte: 183 cm tot 228 cm
  Diameter: 127 cm tot 150 cm
  Takken: PE/PVC naalden
  Meer informatie

  Arkansas Frosted Blue

 • De Baltica Silver Frosted kunstkerstboom heeft mooie tips in een hoogwaardige mix van zilvergrijze PE en PVC voor een prachtig resultaat met een unieke kleur. Gelaagde takken en mooie dichtheid voor een elegante moderne look. Gemakkelijke montage door het scharniersysteem. Wordt geleverd met een luxueuze lichtbruine houten voet.
  Hoogte: 152 cm tot 228 cm
  Diameter: 94 cm tot 140 cm
  Takken: PE/PVC naalden
  Meer informatie

  Baltica Silver Frosted

 • De Nordmann kunstkerstboom heeft mooie groene fijne tips in een mix van hoogwaardig PE en PVC voor een uiterst realistische uitstraling en bevat 100 geïntegreerde LED lampjes in warm wit. Het is de ideale bondgenoot om de inkomhal te decoreren of voor kleinere ruimtes. Wordt geleverd met een natuurlijke bruine houten pot voor die extra elegante touch.
  Hoogte: 90 cm
  Diameter: 76 cm
  Takken: PE/PVC naalden
  Meer informatie

  Nordmann

Garantie

Wij staan garant voor kwaliteit

Je krijgt 5 jaar garantie en 2 jaar garantie op de verlichting van de kunstkerstbomen van Our Nordic Christmas. Indien er gebreken zijn aan de kunstkerstboom of verlichting kun je met je kassaticket contact opnemen met de winkel waar je je Our Nordic Christmas kunstkerstboom heeft gekocht.